У Путіна назвали ім'я "організатора диверсії в Криму"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали ім'я "організатора диверсії в Криму"

У Путіна назвали ім'я "організатора диверсії в Криму"
Джерело:  online.ua

Організатором «диверсійної операції» в Криму, за версією російської Федеральної служби безпеки, був начальник розвідки 37-го батальйону 56-ї бригади Головного управління розвідки Міністерства оборони України капітан Володимир Сердюк.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».
Як повідомило агентству джерело в в російських спецслужбах, як відомо, контрольованих президентом РФ Володимиром Путіним, безпосередньо перед плануванням закидання в Крим «трьох диверсійних груп» (одна - чотири людини і дві по п'ять чоловік) Сердюк приїжджав в Херсонську область для координації їхніх дій і забезпечення відходу після здійснення диверсійних актів.
У російських спецслужбах повідомили, що в «диверсійну групу», яка була виявлена ​​в ніч з 6 на 7 серпня на кладовищі в районі населеного пункту Суворове поблизу Армянська, і вступила в бій, входили діючий командир взводу розвідки 37-го батальйону 56 бригади ГУР Міноборони України лейтенант Олексій Сандул, 1983 року народження, офіцер ГУР з позивним "Лис" Олег Дмитренко, 1964 року народження, розвідник батальйону Олександр Кирилов.
Крім цього до складу групи нібито входив Олег Москвітін, якого під час бою на цвинтарі не було.
Заарештований напередодні в Криму Євген Панов, за заявами російських спецслужб, був нібито координатором групи і повинен був забезпечити її відхід.
Як повідомляв ONLINE.UA, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України розповів, що, за попередніми даними, "український диверсант" Євген Панов потрапив на територію Криму на власному автомобілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?