Як Україна платила "чиновникам" ДНР: СБУ повідомила скандальні речі
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Україна платила "чиновникам" ДНР: СБУ повідомила скандальні речі

Як Україна платила "чиновникам" ДНР: СБУ повідомила скандальні речі
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України викрили факти отримання низкою чиновників так званого "міністерства фінансів ДНР" соціальних і пенсійних виплат з державного бюджету України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Правоохоронці встановили, що сім посадових осіб фейкового відомства бойовиків так званої ДНР і підзвітного йому "департаменту казначейства ДНР" на початку року зареєструвалися як вимушені переселенці в Донецькій, Дніпропетровській і Запорізькій областях.
"Сепаратистські чиновники, серед яких два керівника регіональних "органів", встигли отримати понад сто тисяч гривень соцвиплат. Гроші псевдопереселенцям знімали знайомі і кур'єрами переправляли на тимчасово окуповані терористами території", - сказано в повідомленні.
Відзначається, що СБУ поінформувала про виявлені факти Пенсійний фонд і органи соціального захисту населення, які призупинили ці виплати.
Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники СБУ спільно з Національною поліцією ліквідували розгалужену інформаційну мережу бойовиків так званої ДНР в зоні проведення антитерористичної операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?