Савченко здивувала міркуваннями про "самостійність" ватажків ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко здивувала міркуваннями про "самостійність" ватажків ДНР-ЛНР

Савченко здивувала міркуваннями про "самостійність" ватажків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко  заявила, що не може робити висновків про несамостійність ватажків бойовиків так званих ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко ВВС Україна.


Відповідаючи на питання, чи вважає вона ватажків бойовиків Донбасу самостійними і здатними щось вирішувати без кураторів з Росії, Савченко сказала: «З кожною людиною можна говорити, навіть якщо вона імбеціл. Головне, почати і не думати, що вони точно несамостійні і ними керують з Москви».


«А хто-то з ними говорив з тих, хто говорить, що вони несамостійні? Чому люди роблять такі висновки?», - міркує Савченко.


У відповідь на репліку кореспондента ВВС Україна про те, що представники бойовиків приїжджають до Мінська і, за твердженнями української сторони, тримають одну лінію з Росією, Савченко запитала: «Ви бачили, що відбувається в Мінську? Я не бачила".


«Ми говоримо про закриту завісу, і нам виходять і розповідають, що за нею відбувається», - вважає Савченко.


«Ми не знаємо, що там за домовленості відбуваються, які території здаються, про що говорять. Тому я кажу, що поки не побачу на власні очі - брехня всесвітня», - додала Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко заявила про те, що має намір поїхати на окуповані території Донбасу з гранатою, щоб знову не потрапити в полон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?