У СОТ підтримали ЄС у важливій суперечці з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

У СОТ підтримали ЄС у важливій суперечці з Росією

У СОТ підтримали ЄС у важливій суперечці з Росією
Джерело:  online.ua

Панель арбітрів  Світової організації торгівлі  (СОТ) підтримала позицію Європейського союзу в суперечці з Росією з приводу мит на папір, пальмову олію і холодильники.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СОТ.


ЄС наприкінці жовтня 2014 року звернувся до СОТ із позовом проти Росії, звинувативши Москву у стягненні високих тарифів за такими товарами як папір, картон, пальмова олія і її фракції, холодильники та морозильні камери.


"Панель СОТ в цілому підтримала ЄС в суперечці за тарифами, введеними Росією на імпорт певної сільськогосподарської і промислової продукції", - повідомило РІА Новини джерело, що брало участь в переговорах.


Учасники панелі арбітрів СОТ прийняли рішення про те, що 11 з 12 обговорюваних заходів на момент створення панелі не відповідали зобов'язанням Росії в СОТ.


Це перший випадок, коли СОТ прийняла рішення проти Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Україні з 3 січня 2016 року діють компенсаційні мита на автомобілі російського виробництва.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?