Трагедія на львівському звалищі: Луценко зробив заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Трагедія на львівському звалищі: Луценко зробив заяву

Трагедія на львівському звалищі: Луценко зробив заяву
Джерело:  online.ua

Чиновникам комунального підприємства "Збиранка" оголошено про підозру у службовій недбалості, яка призвела до  загибелі людей на Грибовицькому сміттєзвалищі у Львівській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генерального прокурора Юрія Луценка.


"Львівська прокуратура закінчила перший етап слідства по трагедії на Львівському звалищі. Посадовим особам комунального підприємства" Збиранка "оголошено підозру у службовій недбалості, що призвела до загибелі людей. Ця стаття передбачає арешт без права застави", - написав Луценко.


За його словами, наступний етап слідства дасть відповідь про ступінь відповідальності посадових осіб Львівської міської ради, які повинні були контролювати ситуацію на звалищі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  30 травня на великому звалищі у Львівській області сталася пожежа, а потім обвал, в результаті якого загинули троє рятувальників.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?