Колишній путінський в'язень Афанасьєв відповів на образи від Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишній путінський в'язень Афанасьєв відповів на образи від Савченко

Колишній путінський в'язень Афанасьєв відповів на образи від Савченко
Джерело:  online.ua

Колишній політв'язень в російській в'язниці Геннадій Афанасьєв,  звинувачений народним депутатом Надією Савченко в тому, що він здав Росії Олександра Кольченко та Олега Сенцова, публічно відповів на образи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Афанасьєва.


«Я не засмучуюсь від деяких заяв з приводу мене і моїх побратимів. Тільки благаю Господа, щоб Ви не знали тортур. Я не боюся погроз медведчуківських служниць і зрадників України», - написав Афанасьєв.


«Я не женуся за депутатським мандатом і президентською владою. Я лише намагаюся докласти всі свої зусилля для того, щоб додому повернулися наші полонені, а Україна перемогла в кривавій жорстокій війні з російською ордою. У війні за свою незалежність», - додав Афанасьєв.


Він також додав до своєї публікації красномовний скріншот листування з Володимиром Рубаном, якого називають людиною кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука, і який займається питаннями звільнення полонених на Донбасі.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Афанасьєв заявляв, що відмовився б від пропозиції обміняти його на терористів.


"Якби коли я був у в'язниці, хтось прийшов і запропонував мені відпустити всіх терористів, які вбивали наших героїв на сході України в обмін на всіх політв'язнів - я б попросив собі ще кілька років ув'язнення і заварити двері в камеру", - сказав він .


Нагадаємо,  2 серпня під час своєї прес-конференції народний депутат Надія Савченко запропонувала президенту України Петру Порошенко першим почати звільняти полонених.


Політичний оглядач  Олександр Михельсон вважає, що висловлювання і дії Савченко грають на руку бойовикам, які намагаються домогтися від України прийняття закону про амністію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?