У Сирії загинув ще один російський військовий: стали відомі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії загинув ще один російський військовий: стали відомі подробиці

У Сирії загинув ще один російський військовий: стали відомі подробиці
Джерело:  online.ua

В Сирії  загинув російський військовослужбовець з Кабардино-Балкарії Аскер Біжоев.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram глави Кабардино-Балкарської республіки Юрія Кокова.


"При виконанні бойового завдання в Сирійській Арабській Республіці героїчно загинув житель міста Нарткала Урванського району Кабардино-Балкарії Аскер Біжоев", - написав Коков.


«Указом президента Російської Федерації він нагороджений Орденом Мужності посмертно. Нагорода вручена його батькам ... На прохання його родичів, про це ніде офіційно не повідомлялося», - додав Коков.


Відзначимо, що за офіційними даними на 22 липня було відомо про загибель 14 російських військовослужбовців за час операції в Сирії. Крім того, 1 серпня в сирійській провінції Ідліб був збитий російський вертоліт Мі-8. Міноборони РФ підтвердило, що всі п'ятеро військових, що перебували на борту, загинули.


Як повідомляв ONLINE.UA,  незалежний військовий експерт з групи Conflict Intelligence Team Руслан Левієв припустив, що російський вертоліт в Сирії був збитий російськими ж військовими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?