Глава Меджлісу зробив гучну заяву про «українського диверсанта» в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава Меджлісу зробив гучну заяву про «українського диверсанта» в Криму

Глава Меджлісу зробив гучну заяву про «українського диверсанта» в Криму
Джерело:  online.ua

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що одного з підозрюваних в нібито в  підготовці терактів в окупованому Криму  Рідвана Сулейманова Федеральна служба безпеки Росії заарештувала ще три тижні тому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чубарова.


"Почали надходити перші відомості про Рідвана Сулейманова ... Як ми і припускали, людина реальна і опинилася у великій біді: був заарештований ФСБ, ймовірно, близько 3-х тижнів тому", - написав Чубаров.


За його словами, затриманий ФСБ "фактично проживав в одному з сіл Сімферпольсокого району. Можливо, в Запоріжжі був прописаний, але жив постійно в Криму".


"Все його рідні та близькі живуть в Криму, але вони приховують його арешт ... Така поведінка стає нормою для частини жителів Криму, їх лякають тим, що, розповівши сусідам про свою проблему, вони більше не побачать живими своїх заарештованих близьких ... ", - додав Чубаров.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії показали відео допиту так званих «українських диверсантів». Повідомлялося, що одного з них звуть Рідван Рустемович Сулейманов, він 1989 року народження, житель Запоріжжя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?