На зустрічі з російським художником в Одесі відомий блогер влаштував різанину, є загиблий: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На зустрічі з російським художником в Одесі відомий блогер влаштував різанину, є загиблий: з'явилися фото

На зустрічі з російським художником в Одесі відомий блогер влаштував різанину, є загиблий: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Зустріч з  російським політичним художником-акціоністом Петром Павленський, яка пройшла в Одесі, закінчилася різаниною, стало відомо про одного загиблого.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Думская.net ».


Під час лекції, яка пройшла в ХАБ на вулиці Грецькій, Павленський розповідав про свої акції і про те, як йому протистоїть російська влада.


Одним із слухачів був український письменник і відомий блогер Володимир «Адольфич» Нестеренко. За свідченнями очевидців, чоловік поводився неадекватно: періодично підкидав руку в нацистському вітанні, а також пив коньяк з пляшки.


Одна із слухачок голосно обурилася тим, що відбувається, і зажадала викликати охорону. Коли до буйного глядача підійшли охоронці, він дістав ніж і поранив одного з них в руку.


Після скоєного він став кричати Павленському, що йому не місце в Україні.


Викликали поліцію, проте нападник і сам художник-акціоніст Павленський до того моменту вже покинули зал.


У той же час, за даними ЗМІ, помер один з охоронців, який розбирався з хуліганом. Поранений охоронець поїхав з місця подій на машині "Швидкої" разом зі своїм напарником.


У якийсь момент його колезі стало погано, у нього стався серцевий напад. Чоловікові спробували надати медичну допомогу, однак він помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню.


Відзначимо, Павленський відомий своїми радикальними акціями. Одного разу він догола роздягся на Червоній Площі в Москві і прибив свою мошонку до гранітної плитки. У 2015 році він зашив грубою ниткою свій рот і  підпалив бензином дерев'яні двері управління ФСБ в Санкт-Петербурзі.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?