Можливість введення віз з Росією: у Путіна почали лякати українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Можливість введення віз з Росією: у Путіна почали лякати українців

Можливість введення віз з Росією: у Путіна почали лякати українців

Речник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова, коментуючи  заяву міністра закордонних справ України Павла Клімкіна про можливість введення візового режиму з Росією, заявила, що такий візовий режим вдарить по українцях, які їдуть в Росію на заробітки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російської чиновниці.
Зокрема, глава МЗС України сказав, що, якщо візовий режим буде запроваджено, це дозволить більш ефективно фільтрувати агентів ФСБ й інших російських спецслужб, які будуть працювати з метою дестабілізації в Україні.
"Глава МЗС України висловив чимало екстравагантних ідей в цьому інтерв'ю. У мене дві ремарки. Не знаю, яких "агентів ФСБ" збирається, за його словами, "фільтрувати" Клімкін після введення візового режиму. Але те, що гастарбайтерів, українських громадян, які приїжджають в Росію на заробітки, зменшиться, це точно", - написала Захарова.
За її словами, в Росію їдуть українці не для того, щоб побачити родичів, а для того, щоб заробити гроші, пригрозивши, що по них вдарить візовий режим в першу чергу.
"Власне це саме можна сказати і про "російську пропаганду". Пан Клімкін, які "люди похилого віку і діти, які не змогли побачити родичів"? Про що Ви говорите! Ви в принципі маєте уявлення, скільки громадян України приїжджають в Росію, щоб заробити гроші й прогодувати свої сім'ї? Якщо в Україні є реальна, а не утопічна, для зомбування населення, статистика, ознайомтеся з нею і ознайомте українське населення. і тоді громадяни Вашої країни чітко зрозуміють, по кому вдарить візовий режим насправді", - зазначила.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські дипломати відповіли на питання про розрив дипломатичних відносин з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?