РосЗМІ упіймали на новому фейку про "українських диверсантів": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ упіймали на новому фейку про "українських диверсантів": опубліковано відео

РосЗМІ упіймали на новому фейку про "українських диверсантів": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Пропагандисти Першого каналу російського ТБ, зліпивши фейк про захоплення "українських диверсантів" в Криму, припустилися ляпу – у сюжеті за 8 серпня потрапив кадр з повним місяцем, який був ще 19 липня, за 20 днів до того.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт «Все плохо».

«Перший Канал показав відео з УкроДРГ з повним місяцем. Повний місяць був 19 липня», — йдеться у повідомленні.

У самому сюжеті російські пропагандисти славлять ФСБ, яке не лише знешкодило «українських диверсантів», але якимось чином ще й викрило «агентурну мережу» на окупованому півострові.



Тим часом, користувачі соцмереж нещадно висміяли і сам сюжет, і очевидний ляп росЗМІ.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські спецслужби заявили про захоплення "українських диверсантів" на території Криму.

Після того президент РФ Володимир Путін пообіцяв, що Росія відповість на появу "диверсантів", а  прем'єр Дмитро Мєдвєдєв не виключив розірвання дипломатичних відносин із Києвом.

У свою чергу, президент України Петро Порошенко наказав привести у бойову готовність військові підрозділи у прилеглих до Криму регіонах, а також на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?