Одіозний екс-регіонал зробив скандальне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний екс-регіонал зробив скандальне зізнання

Одіозний екс-регіонал зробив скандальне зізнання

Колишній депутат від Партії регіонів і "Опозиційного блоку" Євген Мураєв зізнався, що в лютому 2014 року вивозив  екс-прем'єра Миколи Азарова  з Харкова до Бєлгорода.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українські новини.
Журналістка Наталія Влащенко в програмі "Інсайдер" на телеканалі 112 Україна розповіла, що, за словами Мураєва, він був дружний з начальником охорони колишнього прем'єр-міністра.
Народний депутат Борислав Береза ​​в Facebook прокоментував зізнання екс-регіонала, заявивши, що чекає реакції на нього компетентних органів:
"Мля, Мураєв зізнався Наталії Влащенко, що це він вивіз Азірова в 2014 році з України. Я не знаю чи поховає це мураєвскую партію "Життя", але таке визнання пояснює чому Азаров дає Мураєву бабки на утримання каналу NewsOne і новий політпроект. Мабуть розраховується. Чекаємо реакцію компетентних органів на цей камінаут. Назвати в прямому ефірі донеччан "донбасянами" - це виявляється не межа для Мураєва. Він запалює і далі", - написав політик.
Як відомо, Мураєв був депутатом від Партії регіонів. У 2014 році став власником телеканалу "NewsOne". 31 березня 2015 року ввійшов до складу "Опозиційного блоку", а 3 червня 2016 року оголосив про свій вихід з фракції. У липні разом з Вадимом Рабиновичем презентував партію "Життя", створену на базі партії «Центр».
Нагадаємо, Служба безпеки України оголосила Миколу Азарова в розшук за скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України ( "перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки").
Раніше повідомлялося, що  прем'єр-міністр-утікач Микола Азаров бере участь в критиці українського уряду по головним пропагандистським каналам РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?