Окупанти в Криму винесли рішення щодо другого "українського диверсанта"
Категорія
Політика
Дата публікації

Окупанти в Криму винесли рішення щодо другого "українського диверсанта"

Окупанти в Криму винесли рішення щодо другого "українського диверсанта"
Джерело:  ТАРС

Київський районний суд Симферополя в окупованому Росією Криму відправив за грати другого фігуранта справи про "українських диверсантів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

«Суд погодився з доводами слідства та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на один місяць і 26 днів Андрію Захтею, 1971 року народження, мешканцю Криму", - повідомило джерело у суді.

Арештованого підозрюють у "підготовці терактів" на окупованому півострові.

Повідомляється, що судове засідання проходило у закритому режимі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  громадянин України Євген Панов, затриманий окупантами у справі про «українських диверсантів», був відправлений за грати на два місяці.


Нагадаємо, 10 серпня  російські спецслужби заявили про захоплення "українських диверсантів" на території Криму.


Після того президент РФ Володимир Путін пообіцяв, що Росія відповість на появу "диверсантів", а  прем'єр Дмитро Мєдвєдєв не виключив розірвання дипломатичних відносин із Києвом.

У свою чергу, президент України Петро Порошенко наказав привести у бойову готовність військові підрозділи у прилеглих до Криму регіонах, а також на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?