Справа сина Черновецького в Іспанії: з'явилися нові подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа сина Черновецького в Іспанії: з'явилися нові подробиці

Справа сина Черновецького в Іспанії: з'явилися нові подробиці

Суд Барселони випустив на свободу  сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степана, проте це не означає, що справа проти нього припинена.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Deutsche Welle.
Джерело видання в юридичних колах столиці Каталонії підтвердило факт звільнення Черновецького-молодшого з під варти, пояснивши, що це цілком вписується в іспанську юридичну практику. Член іспанської колегії адвокатів Марія Ісабель Монтеро також зазначила, що це нормальна практика, і звільнення не є визнанням невинності українського бізнесмена.
За словами Монтеро, іспанські правоохоронці залишають під вартою підслідних, якщо вони загрожують життю і здоров'ю громадян, можуть втекти з Іспанії або є небезпека, що вони знищать речові докази своєї провини.
Член іспанської колегії адвокатів розповіла, що Черновецький, обвинувачений по "економічній" статті, "нікому не загрожує і бігти йому немає сенсу, оскільки він живе в Іспанії з сім'єю постійно, а втеча може позбавити його багатомільйонних вкладень", які він зробив у цій країні.
"За минулий після арешту місяць слідство, ймовірно, змогло зібрати всі необхідні йому матеріали. Тому якихось перешкод для звільнення Черновецького з-під варти вже не було", - додала юрист.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку липня  іспанська влада заарештувала старшого сина Черновецького, Степана, за підозрою в організації угрупування з відмивання грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?