На Луганщині знайшли підземний трубопровід для контрабанди: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Луганщині знайшли підземний трубопровід для контрабанди: з'явилися фото і відео

ДПСУ
На Луганщині знайшли підземний трубопровід для контрабанди: з'явилися фото і відео

Прикордонники Луганського загону спільно зі співробітниками СБУ в ході проведення оперативно-розшукових заходів виявили підземний трубопровід недалеко від кордону в районі населеного пункту Граківка Луганської області..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.
"Підпільну підземну комунікацію правоохоронці виявили за допомогою спеціального пристрою - георадара, в районі населеного пункту Граківка Троїцького району Луганської області. Також, в ході обстеження прилеглої території було встановлено, що даний трубопровід прокладений в напрямку покинутої птахоферми. Ймовірно, цю будівлю зловмисники планували використовувати, як місце накопичення паливно-мастильних матеріалів", - йдеться в повідомленні.
Трубу діаметром 100 міліметрів, яка вела в бік державного кордону прикордонники демонтували. Наразі вживаються заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до скоєння зазначеної протиправної діяльності і тривають заходи з обстеження прилеглої території з метою виявлення інших незаконно-встановлених комунікацій.



Раніше повідомлялося, що  прикордонники Одеського загону морської охорони врятували катер з чотирма людьми, одним з яких був колишній "президент" невизнаної Придністровської Молдавської республіки Ігор Смирнов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?