У Путіна похвалилися допомогою для Португалії: соцмережі скипіли
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися допомогою для Португалії: соцмережі скипіли

У Путіна похвалилися допомогою для Португалії: соцмережі скипіли
Джерело:  online.ua

Пропагандист  президента РФ Володимира Путіна  і журналіст Кремлівського пулу Дмитро Смірнов похвалився допомогою, наданою Росією португальському острову Мадейра, який 9 серпня охопили природні пожежі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Смірнова.
"Два Бе-200 МНС Росії вилетіли до Португалії гасити лісові пожежі: країна, яка веде війну санкцій, попросила про допомогу", - написав пропагандист.
Варто відзначити, що користувачів соцмережі обурили хвастощі Смирнова.
Tapkinn: "Х*р з Сибіром... Будемо гасити Португалію".
елена благушіна: "А у нас вже все погасили? Може годі вже красиві жести на публіку робити, які ніхто й ніколи не оцінить?"
Артем Лукашевський: "Країна, яка під санкціями, не може загасити свої 1 млн гектарів палаючої тайги".
Almaz: "Мені здається, хтось отримує серйозні відкати за всю цю міжнародну допомогу яку Росія надає, краще б Сибір гасили".
Руйнівні природні пожежі на португальському острові Мадейра, які почалися 9 серпня, призвели до загибелі щонайменше чотирьох осіб. За даними західних ЗМІ, 80 осіб госпіталізовано, двоє з них знаходяться в критичному стані. Близько тисячі осіб довелося евакуювати з будинків і готелів. На даний момент вогнем знищено 40 будинків.
Раніше повідомлялося, що  в соцмережах нещадно висміяли спортивного журналіста з Росії Олександра Круглова, який похвалився тим, як обдурив німецьких колег, які просили про допомогу на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?