Друг Путіна благає підняти світові ціни на нафту
Категорія
Економіка
Дата публікації

Друг Путіна благає підняти світові ціни на нафту

Друг Путіна благає підняти світові ціни на нафту
Джерело:  1prime.ru

Президент Венесуели Ніколас Мадуро, що підтримує політику  президента РФ Володимира Путіна, попросив усіх світових енергетичних гравців працювати над тим, щоб довести ціну нафти до $70 доларів за барель.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Прайм.
"Барель нафти мав би коштувати $70 доларів, щоб гарантувати його відновлення, це необхідне і нескладне для світової фінансової системи завдання", - заявив Мадуро.
Станом на 13 серпня ціна нафти коливається на рівні $47 за барель.
У свою чергу прес-служба венесуельського президента повідомила, що в 13 серпня міністр енергетики країни Еулохіо дель Піно і глава МЗС Делсі Родрігес відправляються в поїздку по країнах ОПЕК та ряду інших країн. При цьому в прес-службі не уточнили, які саме держави відвідають міністри.
Відзначається, що Мадуро також оголосив про підвищення мінімальної зарплати в Венесуелі на 50% - майже до 22,6 тисячі боліварів з 1 вересня. Це вже третє збільшення мінімальної зарплати в країні з початку року. При цьому за курсом "чорного ринку" ця сума становить лише $22.
Раніше повідомлялося, що  Міжнародний валютний фонд спрогнозував рівень інфляції у Венесуелі на рівні 480% в поточному році й 1600% - в 2017-му.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?