Путін привітав Кастро з 90-річчям: соцмережі висміяли президента Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін привітав Кастро з 90-річчям: соцмережі висміяли президента Росії

Путін привітав Кастро з 90-річчям: соцмережі висміяли президента Росії
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі посміялися над привітаннями  президента Росії Володимира Путіна  з нагоди 90-річчя кубинського революціонера Фіделя Кастро.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.


"У Росії ви користуєтеся великою повагою як видатний державний діяч". Путін привітав Фіделя з ювілеєм", - йдеться в повідомленні Смирнова.


У соцмережах висміяли слова Путіна про те, що Кастро є "видатним державним діячем". Так,  Ед Ейсмонтас написав: "Це Вован про ватажка військової хунти, диктатора, який правив понад 40 років та привів до злиднів власний народ?".



Алкоголік_із_Москви: "Жалюгідні 16 років біля годівниці на тлі блискучої кар'єри Фіделя - нам є ще куди рости!".


Мр Пернс: "То Путін проти революціонерів, що захопили владу збройним шляхом, то навпаки називає видатними діячами".


Денис Чумаков: "За що його поважати? Занурив в злидні населення Куби. Голодні люди і талонна система. З Куби біжать всі хто може".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Фідель Кастро під час VII з'їзду Комуністичної партії Куби заявив, що комуністичні ідеї будуть жити в світі і після його смерті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?