У Росії націоналісти побили учасників опозиційного пікету: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії націоналісти побили учасників опозиційного пікету: з'явилося відео

У Росії націоналісти побили учасників опозиційного пікету: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Росії учасників акції руху «Солідарність» атакували провокатори-націоналісти, які побили учасників заходу.

Про це повідомила російська активістка Алла Наумчева, передає ONLINE.UA з посиланням на її Twitter.

«Щойно на пікет «Солідарністі» прийшли провокатори з руху НОД і СЕРБ та побили усіх учасників заходу», - написала вона.

Також Наумчева опублікувала й відео цього інциденту, на якому видно, як підготовані молодики безжалістно нападають на жінок та літніх людей.


Активістка не уточнила, у якому місті стався цей інцидент, але, враховуючи те, що вона мешкає у Москві, можна припустити, що подія трапилась у російській столиці.



Як відомо, «Солідарність» — російський суспільно-політичний рух, який поєднує громадян із демократичними цінностями і позиціонує себе як опозиція президенту РФ Володимиру Путіну.

У свою чергу, їхні опоненти, рух НОД (национально-освободительное движение) — російське політичне утворення, що підтримує Путіна, і вже відзначилося низкою провокацій та нападів на опозиційних активістів.

І, зрештою, рух СЕРБ, чи, точніше, «SERB»(«Sonth East Radical Blok», «Південно-Східний Радикальний Блок») — радикальне утворення противників Майдану та України, яке активно підтримує агресію Росії та бойовиків Донбасу. 


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Одесі сталося зіткнення українських націоналістів та прихильників "руського міра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?