Службовців одного з великих банків спіймали на великому хабарі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Службовців одного з великих банків спіймали на великому хабарі: з'явилися фото

Службовців одного з великих банків спіймали на великому хабарі: з'явилися фото
Джерело:  ГПУ

Слідчі  Служби безпеки України  спільно з Генпрокуратурою затримали керуючого і головного юрисконсульта філії ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" в Полтаві за вимагання та отримання хабара в 1,5 млн грн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Генеральної прокуратури України.


"Слідством встановлено, що зазначені посадові особи, зловживаючи своїм службовим становищем і діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб вимагали та отримали 1,5 млн грн від керівника одного з суб'єктів господарювання з продажу виробничих потужностей бавовняно-прядильної фабрики, яка знаходиться в заставі ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що затримання посадових осіб пройшло 12 серпня після отримання хабара. Проводиться комплекс невідкладних процесуальних і слідчих дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин скоєного кримінального злочину і вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.


Правоохоронці кваліфікували дії злочинців по ч. 4 ст. 368 КК України, запобіжний захід щодо якої передбачає позбавлення волі на термін від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві за підозрою в отриманні хабара затримали двох патрульних поліцейських.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?