Саакашвили виступив з гучними звинуваченнями на адресу мерії Одеси: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвили виступив з гучними звинуваченнями на адресу мерії Одеси: опубліковано відео

Саакашвили виступив з гучними звинуваченнями на адресу мерії Одеси: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі

 виступив з гучними звинуваченнями на адресу мерії Одеси, яка, за його словами, пов'язана із адміністрацією президента РФ Володимира Путіна та його куратором – абхазьким сепаратистом Іналом Ардзінба.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар губернатора в ефірі

112.ua

.


«У нас в багатьох місцях сепаратисти доволі сильні і активні. В Одеській області їх особливо багато. Їхня штаб-квартира — це Одеська мерія, це усім добре відомо», — заявив Саакашвілі.


Також він додав, що «Путін досі не відмовився від своїх претензій на Одеській регіон».


«Ми маємо справу з ворогом, який не буде заспокоюватись, не буде зупинятися. У них в Кремлі є центр "Бесарабія". Керує цим центром представник абхазьких сепаратистів Інал Ардзінба. Він безпосередньо спілкується з Путіним», - сказав губернатор.


Крім того, Саакашвілі висловив упевненість в тому, що антикорупційні органи України мають ретельно вивчити діяльність Одеської мерії.


«Там, де є "руській мір", там є корупція, і сепаратисти мають отримати відсіч від антикорупційних органів України», — резюмував він.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Михеїл Саакашвілі попередив, що для України наступні тижні, до настання осені, будуть найбільш небезпечними щодо відносин з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?