Зіткнення в центрі Києва: НАБУ після ГПУ озвучило свою версію
Категорія
Події
Дата публікації

Зіткнення в центрі Києва: НАБУ після ГПУ озвучило свою версію

НАБУ
Зіткнення в центрі Києва: НАБУ після ГПУ озвучило свою версію

У прес-службі Національного антикорупційного бюро назвали  зіткнення з працівниками Генеральної прокуратури України, в ході якого постраждало три людини, "позаштатною робочою ситуацією".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт НАБУ.


"У п'ятницю, 12 серпня, під час проведення прихованого спостереження за об'єктом в одному із кримінальних проваджень, розслідуваних детективами Національного антикорупційного бюро України, в приміщення, в якому знаходилися працівники Бюро, намагалися проникнути співробітники Генеральної прокуратури України, які сприйняли дані слідчі дії, як стеження за собою. в результаті виникла позаштатна робоча ситуація", - йдеться в повідомленні.


Також в НАБУ відзначили, що не вдалося уникнути подальшої ескалації конфлікту після втручання керівників ГПУ та НАБУ.


"Підкреслюємо, що всі слідчі дії НАБУ за місцем інциденту відбувалися за рішенням суду в повній відповідності з законом. Остаточна оцінка діям співробітників ГПУ буде дана після встановлення всіх обставин події", - наголошується в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ГПУ зазначили, що  "група фізичної підтримки" НАБУ втрутилася після затримання невідомих, які стежили за співробітниками Генпрокуратури. В ході бійки постраждало три працівника прокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?