Треба відправити вам мило: Турчинов посміявся над спецслужбами Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба відправити вам мило: Турчинов посміявся над спецслужбами Росії

Треба відправити вам мило: Турчинов посміявся над спецслужбами Росії
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у зв'язку з придуманою  заявою ФСБ Росії про "українських диверсантів" у Криму  запропонував відправити в РФ мило для "продовження пропагандистських мильних опер".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook секретаря РНБО.


"Триває гучна кампанія-фіаско російських спецслужб і горе-пропагандистів під назвою "атака українців на Крим". За останньою версією офіційних російських видань, загін відчайдушних українських розвідників закладав в Криму вже не міни, а муляжі, щоб перевірити російських військових на пильність. Потім росіяни вели важкий бій з трьома українськими групами спецназу на кладовищі. Горезвісні російські військові зазнали важких втрат і не змогли затримати жодного українського розвідника. Замість цього російські пропагандисти жонглюють "іменами" і "позивними" українських "командос", які "завдали важкої поразки" російським військам, злочинно принизивши їх міць і гідність, і без втрат повернулися на Батьківщину", - написав Турчинов.


Також він навів історію з росЗМІ про муляжи мін з мила і запропонував направити в Росію ящики з милом для продовження пропагандистських "мильних" опер. "Особливо мені сподобався пасаж про те, що муляжі мін були зроблені з мила і годинників. Варто відправити російським спецслужбам, військовим і пропагандистам кілька ящиків з милом для створення якісних муляжів і продовження пропагандистських "мильних" опер", - сказав він.


Нагадаємо,  10 серпня Федеральна служба безпеки Росії заявила про захоплення «українських диверсантів» на території Криму.


Організатором "диверсійної операції" в окупованому Криму назвали  начальника розвідки 37-го батальйону 56-ї бригади Головного управління розвідки Міноборони України капітана Володимира Сердюка.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Міноборони України заявили, що  в складі Головного управління розвідки ніколи не існувало 37-го батальйону 56-ї бригади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?