У Луценка зробили нову заяву щодо вбивства адвоката ГРУшників
Категорія
Події
Дата публікації

У Луценка зробили нову заяву щодо вбивства адвоката ГРУшників

У Луценка зробили нову заяву щодо вбивства адвоката ГРУшників
Джерело:  5 канал

Адвокат  Юрій Грабовський, який представляв в суді інтереси російського ГРУшника Олександра Александрова і був убитий в березні 2016 року, загинув не через свою професійну діяльність.


Про це заявив головний військовий прокурор, заступник Генпрокурора Юрія Луценка Анатолій Матіос, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".


"Мотивом вбивства адвоката Грабовського стала не його професійна діяльність. Це єдине, що я можу сказати - не його професійна діяльність, абсолютно інші мотиви", - сказав Матіос.


За його словами, про мотиви злочину підозрювані у вбивстві дали свідчення, підтвердивши їх, "в тому числі шляхом надання можливості огляду тих відеофайлів тортур і допиту адвоката Грабовського, які ми не можемо, відповідно до закону, надати для оприлюднення".


У відеоматеріалі про результати слідства, зокрема, є відео слідчого експерименту з підозрюваним, також є інтерв'ю з головним підозрюваним Артемом Яковенко, в якому він говорить про обставини вбивства. "5 канал" відзначає, що правоохоронні органи зімітували напад на конвой із затриманим для того щоб той, перебуваючи в шоковому стані, повідомив слідству достовірну інформацію.


Відзначимо, трьома головними версіями було вбивство адвоката з метою наживи, помста за нетрадиційну орієнтацію Грабовського і професійна діяльність адвоката.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Юрій Грабовський зник 7 березня в Одесі, а 25 березня його тіло зі слідами тортур було виявлено в Черкаській області.


Пізніше були опубліковані  фото, які в своїх соціальних мережах викладали підозрювані у вбивстві адвоката.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?