Одіозний адвокат побажала прикордонникам, щоб їх повісили росіяни: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний адвокат побажала прикордонникам, щоб їх повісили росіяни: з'явилося відео

Одіозний адвокат побажала прикордонникам, щоб їх повісили росіяни: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Адвокат, політичний діяч  Тетяна Монтян  була затримана прикордонниками при в'їзді до Польщі, при цьому вона погрожувала співробітникам відомства розправою росіян.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на Facebook прес-секретаря Держприкордонслужби Олега Слободяна.


"Вчора в пункті пропуску на українсько-польському кордоні "Грушів-Будомєж" прикордонники виконали доручення одного з правоохоронних органів щодо громадянки України Тетяни Монтян. Спілкування жінки з правоохоронцями було емоційним і багатим на епітети. Особливо вразило "Прийде Росія, вас всіх повісять, а я буду рада "", - написав він.


Пізніше сама Монтян на своїй сторінці в соцмережі написала, що все-таки потрапила до Польщі.


"Упороті, привітайте мене з прибуттям до Польщі", - підкреслила адвокат і додала до свого посту багато нецензурних виразів.


"Увазі збуджених майдаунних *банашек! Ви вже проскакали Крим і схід України, і скоро проскачете її залишки", - написала вона в наступному пості.


##### VIDEO_895067 #####


Нагадаємо, що Монтян їздила на окуповані території і знаходиться в списках "Миротворця" як людина, яку підозрюють в пособництві бойовикам ДНР і ЛНР.


Раніше співробітники Служби безпеки України  затримали в Одесі громадянина Росії, який вивозив мільйони доларів з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?