На концерті скандального Шнурова розгорнули прапор України: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На концерті скандального Шнурова розгорнули прапор України: опубліковано відео

На концерті скандального Шнурова розгорнули прапор України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Під час виступу на фестивалі "Сігет" в Будапешті російської групи "Ленінград" та її лідера  Сергія Шнурова   глядачі розгорнули біля самої сцени величезний прапор України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Михайла Козирєва, який оприлюднив відповідне відео.

"Є необхідність покаятися. Хедлайнерами сьогоднішнього дня на" Сігеті "були Muse. Сто тисяч на поле, вони починають, утрьох, приголомшливий звук, офігенне світло, пісні всі хором, пафос, відчай, пронизливо, всі справи ... Коротше, пішов з середини. Прийшов на групу Ленінград, прокричав "Як *уєнно просто і просто *уєнно!" і так прямо добре стало ... і якесь почуття сорому відчуваю, адже так хотів плакати на Muse, а замість цього кричав "риба моєї мрії "... Доктор, що зі мною?", - написав журналіст.

##### VIDEO_895078 #####

У коментарях до посту Козирєва написали, що він правильно вчинив.

Раніше стало відомо, що скандальний лідер російського угруповання "Ленінград" Сергій  Шнуров стане ведучим нового шоу "Про любов" на Першому каналі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?