У Києві зловили п'яну співробітницю поліції за кермом: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві зловили п'яну співробітницю поліції за кермом: з'явилися фото

У Києві зловили п'яну співробітницю поліції за кермом: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Оболонському районі  міста Києва  патрульні зупинили діючу співробітницю Департаменту Поліції, яка керувала автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Київ Оперативний".


Автомобіль зупинили за порушення правил дорожнього руху на вулиці Героїв Дніпра, 38, рано вранці 14 серпня.


"Дівчина-водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння відмовлялася показувати документи і називати свої особисті дані, ламала комедію і намагалася переконати патрульних, що за кермом була не вона! Через деякий час особу дівчини все ж встановили, але проходити тест на стан алкогольного сп'яніння вона категорично відмовилася! Так само було встановлено, що дана особа є діючою співробітницею Департаменту Поліції", - йдеться в повідомленні.


За фактом інциденту склали протокол за ст. 130 ч. 1 Кодексу України про адміністративні порушення.


Також в мережі закликали прокоментувати подію главу Національної поліції України Хатію Деканоїдзе, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, главу поліції Києва Андрія Крищенка і начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулю.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в патрульної поліції розповіли про курйоз з п'яним водієм, який стався в Хмельницькому.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?