Спасибі, що я не кіт: любителі "руського миру" видали нову дурість про Крим
Категорія
Культура
Дата публікації

Спасибі, що я не кіт: любителі "руського миру" видали нову дурість про Крим

Спасибі, що я не кіт: любителі "руського миру" видали нову дурість про Крим
Джерело:  online.ua

Російський журналіст  Єгор Холмогоров, який вважається автором терміну "російська весна" і включений в "чорний список" Мінкульту України  як людина, якій заборонено в'їзд, видав чергову дурість про Крим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колишнього головного редактора "Русского журнала" Олександра Морозова, який передає слова Холмогорова, написані ним в одному з друкованих видань Росії.


За його словами, Холмогоров в газеті "Культура" опублікував нарис про літню мандрівку до Криму.


"А в сквері біля будівлі Держради Криму - ще один  пам'ятник, свіжий - "ввічливим людям". Данина поваги тим, хто зробив реальним і відновлення монумента імператриці, і сотні інших речей, неможливих, поки півострів був відірваний від РФ. Дівчинка простягає квіти бійцю спецназу, як це не раз траплялося в дні возз'єднання. А поруч прилаштувався кіт, що ніби говорить "ввічливій людині": "Спасибі, що я більше не кiт!", - цитує публіциста його колега.



Раніше  в окупованому Криму пам'ятник Тарасу Шевченку розмалювали в синьо-жовтий колір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?