Скандалістці Монтян пообіцяли серйозне покарання за заклики до Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандалістці Монтян пообіцяли серйозне покарання за заклики до Росії

Скандалістці Монтян пообіцяли серйозне покарання за заклики до Росії
Джерело:  online.ua

Народний депутат Борислав Береза, коментуючи  інцидент з адвокатом Тетяною Монтян на українсько-польському кордоні, заявив, що звернеться в ГПУ і СБУ проханням дати відповідну оцінку висловлюванням юриста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Берези.

"Я люблю жінок. Нехай це не дуже модно в цьому сезоні, але мені подобається, а нові віяння залишу тим, кому вони близькі. Я люблю Україну. Це модно, але це мене не бентежить... А ось до Монтян я байдужий. Не скажу, що мене це напружує або радує, але це факт. її вічно немите волосся - це проблема її особистої антисанітарії і тих, хто знаходиться поруч з нею. Її людиноненависництво видає в ній социопата, але це не моя проблема, а швидше об'єкт для досліджень психіатрів, яким цікаво, що або хто її так травмували в дитинстві. її подгавкування рашістскім го*ноЗМІ - це лише один з моментів її соціопатії і відпрацювання її моделі поведінки. Ну, не любить вона Україну, зате любить себе, гроші і подобається їй плекати мрію, що прийде вона до влади і тоді... Ці її фантазії, як і чорноротість - велике поле для дослідження профільних психіатрів. Але мені це не цікаво", - написав депутат.

"А ось її загрози співробітникам Держприкордонслужби мене зацікавили. У понеділок я з задоволенням відвідаю СБУ і Генпрокуратуру для того, щоб передати своє звернення до цих органів з вимогою дати відповідну оцінку її словам", - додав він.

Береза ​​також зазначив, що пояснення Монтян, які вона постфактум опублікувала у себе на сторінці, його не вражають.

"Ці виправдання - не визнання її неправоти, а розуміння того, що вона ляпнула і це її спроба викрутитися. Відчула, що може стати сусідкою Єфремова. І надовго. Вона зрозуміла, що перегнула палицю. І тепер шукає вихід із ситуації. Сподіваюся, що правоохоронні органи їй допоможуть усвідомити і виправитися. А термін виправлення визначить суд. Не самий гуманні і не найсправедливіший, але український", - резюмував нардеп.

Раніше  соцмережі обурила скандальна витівка Монтян на кордоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?