Ющенко зробив гучну заяву про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ющенко зробив гучну заяву про Путіна

Ющенко зробив гучну заяву про Путіна
Джерело:  apostrophe.ua

Колишній президент України Віктор Ющенко  заявив, що, згідно з результатами соціологічного опитування, 70% українців у 2008 році хотіли бачити в президентському кріслі главу Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю екс-президента виданню "Апостроф".


"Путін з'явився на Донбасі і в Криму, тому що слабка національна ідентичність і національна єдність (українців, - ONLINE.UA) дали привід. Коли ми робили соціологію в 2008 році, ще коли я був президентом, тоді 70% українців хотіли бачити президентом Путіна. Тоді, в 2008 -2009 роках на питання "Чи хотіли б ви бачити президентом Володимира Путіна?", більше половини українців відповіли - так. На частині наших територій створено "руський мир", - заявив Ющенко.


На його думку, причини військового конфлікту на Донбасі необхідно шукати не в росіянах. "Нам треба шукати причину в собі і якщо ми її побачимо, то є шанс все виправити і ми станемо гідними супротивниками путінської Росії. Для того щоб перемогти ворога, його треба ненавидіти. Це слова великого гуманіста Іллі Еренбурга, який вчив в 1941 році, як перемагати фашистів, як формувати дух перемоги", - зазначив екс-президент.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Віктор Ющенко заявляв, що якби лідера "Батьківщині", екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко судили в США, то її засудили б до більш ніж 600 років позбавлення волі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?