На Полтавщині водій влаштував смертельне ДТП і втік: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Полтавщині водій влаштував смертельне ДТП і втік: опубліковані фото

На Полтавщині водій влаштував смертельне ДТП і втік: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Полтавській області в місті Глобино 14 серпня сталося смертельне ДТП: невідомий, керуючи автомобілем марки ВАЗ 1118 "Калина", не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішоходів, а потім зник з місця події.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіціі в Полтавській області.


"В результаті наїзду 23-річний чоловік загинув на місці, ще двоє - у віці 21 і 34 року - у важкому стані доставлені в реанімаційне відділення районної лікарні. Водій автомобіля залишив транспортний засіб і втік з місця події", - йдеться в повідомленні.


Згідно з повідомленням правоохоронців, в даний час вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Раніше на Бориспільській кільцевій дорозі  під Києвом сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода з вантажними автомобілями, в результаті один з водіїв загинув, ще двоє госпіталізовані.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?