У Путіна побачили бажання повернути Україні Донбас: названа умова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна побачили бажання повернути Україні Донбас: названа умова

У Путіна побачили бажання повернути Україні Донбас: названа умова
Джерело:  Крим.Реалії

Український журналіст Павло Казарін вважає, що  президент Росії Володимир Путін  хоче повернути Донбас Україні, але за умови збереження влади проросійських бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на колонку журналіста на "Крим.Реаліі".


"Москва з самого початку робила ставку на те, щоб повернути Донбас в Україні на правах автономії зі збереженням при владі підконтрольних собі бойовиків. А Україна цей процес гальмувала як могла - і Захід все частіше ставав в переговорах на її бік. Заявляючи, зокрема, про те, що відповідальність за недотримання перемир'я є підставою для пролонгації санкцій по відношенню до Кремля. Судячи з усього, в Москві від цього в якийсь момент втомилися і вирішили піти ва-банк", - написав Казарін.


"І тепер Кремль, використовуючи історію з «кримськими диверсантами», намагається тиснути на Європу і США. Ідеальний сценарій для Москви - щоб Захід махнув рукою на Київ і солідаризувався з позицією російського керівництва. А якщо цього не станеться - Москва буде загрожувати зростанням ескалації. Прикриваючи свою войовничість тим, що у неї є формальний привід застосувати відповідні дії до держави, яка нібито засилає диверсійні групи на територію, яку РФ вважає своєю власністю", - додав журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український боєць і блогер, який пише під псевдонімом Мартін Брест, розповів, як  в Україні зустрінуть росіян, якщо Путін вирішить почати повномасштабний наступ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?