П'яна поліцейська за кермом в Києві: стало відомо про важливе рішення
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна поліцейська за кермом в Києві: стало відомо про важливе рішення

П'яна поліцейська за кермом в Києві: стало відомо про важливе рішення
Джерело:  online.ua

Поліцейську, яку п'яною зупинили в Києві за порушення ПДР, відсторонили від служби.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Патрульної поліції України.


У відомстві відкрили нові подробиці. Так, інцидент стався близько 4:00 ранку 14 серпня на Героїв Дніпра в Оболонському районі Києва.


"Після зупинки автомобіля, поліцейські помітили, що дівчина, яка сиділа за кермом, пересіла на пасажирське сидіння. Нею виявилася співробітниця патрульної поліції, що мала ознаки алкогольного сп'яніння. Від огляду на стан сп'яніння та підписання адміністративних матеріалів дівчина відмовилася, але показала своє посвідчення водія" , - йдеться в повідомленні.


Розпочато службове розслідування. Патрульну відсторонили від служби. Рішення по справі, по результату складених матеріалів, винесе суд.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео, на якому  патрульна позує перед камерою оператора і демонструє свої фізичні дані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?