Радник Порошенко розповів, як викликав гнів росіян
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Порошенко розповів, як викликав гнів росіян

Радник Порошенко розповів, як викликав гнів росіян
Джерело:  online.ua

Позаштатний  радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков  розповів, як зміг викликати гнів росіян, назвавши їх п'яною, голодної і заздрісною ордою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника президента.


"Дуже похмурмй настрій, хочеться багато капостей наговорити про наших доблесних спортсменів. Не всіх, безумовно там є і нормальні. Але обнімашкатись з представниками орди? Розповідати якусь муть про політику і спорт? А знаєте, що б їх підбадьорило б? Різко так? Якби ті гроші, що виділяються на поїздку цих самих олімпійців, ні, не всіх, а любителів фоткаться з ординцями - передати в бюджет ЗСУ. Але це лише мрії... І у мене нуль ідей про те, як втовкмачити в голову деяким нашим співгромадянам, що проблема ж не в Путіні. Проблема в тому, що у нас хр*нова тьма сотень кілометрів сухопутного кордону з ворожою державою. Де якісь буряти, і простигосподь дагестанці, лізуть до нас захищати руський мир. Ні, ну не всі буряти, не всі дагестанці, це спеціальна ремарка для танцюючою п**ди з ординського МЗС, яка там щось коментувала якось з приводу вашого покірного слуги і порівняння росіян з комахами. Друзі, це не на термін життя Путіна. Це назавжди. Ця орда - поруч. Всю решту наше життя вона буде поруч! П'яна, голодна, заздрісна, мерзенна - орда - поруч. Ось тільки ми її не боїмося більше", - написав Бірюков 12 серпня.


Відзначається, що такі слова викликали бурхливу реакцію серед російських користувачів соцмережі. Особливо, після того, як запис "репостнула" одна з відомих проросійських спільнот. "У мельдонієвих шавок від поста про п'яну і злиденну передбачувано лопнуло по середній лінії тіла, РашаТудей зробила репост і понеслась веселуха. У повідомленнях традиційні обіцянки "я твій паркан хитав", особено зворушливо звучать погрози на перекрученій "під кавказця" російській. Так само як і гарантії того, що коли немиті запорєбріки прискачуть мити свої причандали в Дніпрі - мені буде окрема катівня. Все це ми вже чули і проходили, в тому числі і стандартні повідомлення з погрозами і обіцянками, які деякі індивідууми мені стабільно шлють з травня 2014 року. Ось яка штука", - прокоментував це радник президента 14 серпня.


Також він розповів історію з життя одного свого знайомого, в якій провів паралелі з Україною і Росією: "Є в нашій команді один з топ-менеджерів, що веде важливий і потрібний проект. Одного разу після рясного застілля з нагоди чийогось дня народження, коли на олів'є було неможливо дивитися, а тортик був мляво надкушений, він розповів мені історію своєї родини. Про старшого брата, від чужого батька - матір була одружена другим шлюбом. У них різниця у віці була цілком собі відчутна, і зведений брат зганяв на ньому всю свою злість, нерозділені дитячі ревнощі, якісь образи. Наш товариш якось терпів, не вдавався в дрібні підлості і виріс, загартований і вмотивований. Ні, не дати здачі, а стати краще. І став - спочатку успішним бізнесменом, потім співробітником Офісу реформ МОУ. А старший, повільно спиваючись і згасаючи, згинув з поля зору. Поки не виявився коротким повідомленням від матері, у вигляді 200-го, з "тієї" сторони. Ось така от історія".


"Так і шавки. Все на що вони здатні - дрібно гавкати, лякати своєю гіпертрофованою збитковістю, що виросла на тлі гіпертрофованих розмірів самої мельдонії. Спочатку язувати про сміх іскандерів, а потім скиглити, підібгавши хвіст, просячи зняти санкції. Чи готові стукати лапкою ботоксного і твердити про ножі в спині, а потім вимагати чартери в Туреччину. Шавки поруч з нами надовго. На все наше життя. Будуть заздрити і дрібно гавкати. а наше завдання - стати загартованими і мотивованими. І ні, вони не нападуть. Шавки бояться відкритої битви. їм рідніше бути спочатку "їхтамнема", а потім "їхтаміприкопали"", - зазначив Бірюков.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Бірюков показав фото танків, які братимуть участь у військовому параді до Дня незалежності України в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?