У мережі посміялися над манією колишнього продавця картин Захарченка: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі посміялися над манією колишнього продавця картин Захарченка: з'явилося фото

У мережі посміялися над манією колишнього продавця картин Захарченка: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах активно іронізують над змістом паперової преси  бойовиків так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.


«Сьогодні переглядав в черговий раз "пресу супердержави ДНР". Зробив висновок - крім милування "культом особистості" терориста і колишнього продавця курятини Захарченко, цей агітаційно-пропагандистський матеріал містить і тб-програму. Мабуть, це єдина цінність для читачів», - написав Аброськін.


«Знову ж, канали виключно російські. Місцеві ж воліють створювати свою художньо-казкову реальність: від "Весілля в Малинівці" і "Піратів Карибського моря" до "Історії держави російської", - продовжив начальник ГУНП в Донецькій області.


«Ці "джерела інформації "з багатотисячним тиражем поширюються переважно безкоштовно. Деякі за символічну плату - "шістнадцять рублів". В "супердержаві" вирішили обійтися без хліба, тільки видовищами, та й ті середньої паршивості», - пише Аброськін.


«Але картинкою довго ситий не будеш, і з наближенням зими голодні бунти на окупованій території Донбасу стають все більш реальними», - продовжує начальник ГУНП в Донецькій області.


«Вивчаючи "пресу ДНР", практично на кожній сторінці ми знаходимо активних учасників бандформування "ДНР". Нехай публікують і далі своїх "героїв Новоросії". Ці публікації і є тими частками, яких часом бракує для викриття того чи іншого злочинця "ДНР", - упевнений Аброськін.



При цьому користувачі Facebook активно коментують запис.


Віктор Владимиров: 6 місцевих тб каналів, купа газет. Коштів не шкодують на пропаганду.


Володимир Шевченко: Мінісовдепія. Мінімум жратви зате видовищ багато. Бггг.


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-регіоналка Олена Бондаренко перепостила на своїй сторінці в Facebook публікацію незаконного "мера" окупованої Горловки Івана Приходька, тим самим побічно підтвердивши лояльність позиції бойовиків щодо війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?