Бізнесмен розповів, на чому крав гроші Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Бізнесмен розповів, на чому крав гроші Путін

Бізнесмен розповів, на чому крав гроші Путін
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Максим Фрейдзон, що живе в Ізраїлі, розповідав про те, як в 90-ті роки в Санкт-Петербурзі в Росії створювався союз криміналітету і влади, а також про роль, яку грав в цьому союзі тодішній чиновник мерії  Володимир Путін, нині президент РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Фрейдзона «Радіо Свобода».


«Симбіоз злочинців і гебні був повним і вкрай ефективним. Ось тільки крові дуже багато було", - згадує Фрейдзон.


«Наскільки я пам'ятаю, коли Володимир Володимирович (Путін - Ред.) був чиновником мерії (мерії Санкт-Перебурга в 90-ті роки - Ред.), він брав хабарі, частки, намагався не пропускати нічого навколо себе», - розповів Фрейдзон.


«Ромі Цепову (в той час його називали« сірим кардиналом» Петербурга - Ред.) заносили гроші від казино, валізи з готівкою, які в подальшому йшли нагору. Міллер (нині голова ради директорів "Газпрому". - Ред.) збирав хабарі. Грехем Сміт в Ліхтенштейні відмивав і акумулював частку від нафтового бізнесу. Але коли Собчак (Анатолій Собчак, екс-мер Санкт-Петербурга - Ред.) вибори програв і змушений був тікати з-під кримінальної справи, то Володимиру Володимировичу (Путіну - Ред.) стало тяжко, тому чиновник, що прокрався, нікому не потрібен. Незрозуміло стало, за що йому частку платити», - додав Фрейдзон.


«Діма Скигін, товариш мій і партнер по компаніям "Сигма" і "Совекс", повідомив мені, що вирішив зробити дещо ризикований на той момент хід - підтримати Володимира Володимировича збереженням його частки в уже працюючому нафтоналивному терміналі і "Совексі", - також розповів Фрейдзон.


Як повідомляв ONLINE.UA, журналіст  Віталій Портников вважає, що історія з "українськими диверсантами" в окупованому Криму не є підготовкою до війни - це просто чергове загострення психічної хвороби президента РФ Володимира Путіна, який веде себе, як щур, загнаний в кут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?