Вбивство адвоката Грабовського: журналіст розкрив гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство адвоката Грабовського: журналіст розкрив гучні деталі

Вбивство адвоката Грабовського: журналіст розкрив гучні деталі
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст Роман Бочкала розповів, що  адвокат Юрій Грабовський, який представляв в суді інтереси російського ГРУшника Олександра Александрова, був убитий через свою нетрадиційну орієнтацію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Суспільство очікувало підтвердження версії про російський слід. Його стало модно шукати по всіх усюдах. Але все виявилося набагато цікавіше. Опинився Твін Пікс", - написав Бочкала.


"Грабовський був геєм і взагалі-то не приховував своєї сексуальної орієнтації. Його вбив бармен на ім'я Артем. Бармен, до якого Грабовський приставав, а раніше поглумився над його товаришем. Справа була зам'ята, але осад залишився. Зло на Грабовського Артем затаїв давно, а коли той взявся захищати російських диверсантів, планку зовсім зірвало. Так що якщо відкинути конспірологію, мотиви чисто побутові. Скоро справа буде віддана в суд", - додав журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Юрій Грабовський зник 7 березня в Одесі, а 25 березня його тіло зі слідами тортур було виявлено в Черкаській області.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше головний військовий прокурор України  Анатолій Матіос говорив, що Юрій Грабовський був убитий не через свою професійну діяльність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?