Поміняти баранів на жінок: Савченко зробила нову гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Поміняти баранів на жінок: Савченко зробила нову гучну заяву

Поміняти баранів на жінок: Савченко зробила нову гучну заяву
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції «Батьківщина»  Надія Савченко видала нову резонансну заяву про участь в переговорах з обміну полоненими дружини кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксани Марченко і першої леді Марини Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко виданню "Апостроф".


Відповідаючи на питання, як вона може прокоментувати пропозицію Віри Савченко, сестри нардепа, про включення Оксани Марченко в групу переговорів зі звільнення полонених, Савченко сказала: «Не можна сказати, що Віра запропонувала. Це була наша спільна ідея, а народилася вона з дитячої казки».


«Можливо, ви її чули, а якщо не чули, то я вам розповім: йшли два козла, лобами буцалися, один одному дорогу не поступилися да так і впали у воду. Йшли дві кізоньки, зустрілися: одна присіла, а друга перескочила і пішли далі. Це дуже показова історія. Тому я просто запропонувала поміняти баранів на жінок. Можливо, тоді справа піде краще», - додала Савченко.


«Це Порошенко з Медведчуком - барани?», - уточнив кореспондент. "Ну що ви. Не перекручуйте. Я просто запропонувала двох баранів поміняти на двох жінок. А далі ви можете домислювати, як вам завгодно», - пояснила Савченко.


Відповідаючи на питання, чи планує вона якось виходити на зв'язок з Оксаною Марченко та дружиною Петра Порошенка Мариною, запропонованої раніше Савченко в якості другої кандидатури щодо участі в переговорах по полоненим, народний депутат сказала: «Взагалі, це було запропоновано президентом. І ця ідея вже була відхилена».


«Я не буду додумувати, чому так сталося, - це робота журналістів», - вважає Савченко.


Нагадаємо, раніше Надія Савченко оголосила голодування в знак протесту проти бездіяльності влади в питанні звільнення полонених. Крім того, вона закликала родичів українських заручників виходити на мітинг 8 серпня на вулицю Банкову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?