Націоналісти сходили до Порошенка з вимогами: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Націоналісти сходили до Порошенка з вимогами: опубліковані фото

Націоналісти сходили до Порошенка з вимогами: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Добровольчий батальйон ОУН під керівництвом свого лідера  Миколи Коханівського  відправився до Адміністрації президента Петра Порошенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Укрінформ ».


Оунівці попрямували від Майдану Незалежності до Адміністрації президента, тримаючи в руках прапори і плакати з вимогою звільнення добровольців, несправедливо, на їхню думку, заарештованих силовими відомствами.


Учасники акції вимагали, зокрема, «припинити репресії проти добровольчого руху». Крім того, оунівці вимагали звільнення військового прокурора Анатолія Матіоса і голови СБУ Василя Грицака.


Колону охороняли поліцейські, після мітингу під АП колона попрямувала назад у бік Європейської площі.


Після цього оунівці прийняли рішення продовжити свою акцію в селищі Водогін під Києвом.


У той же час «Громадське ТБ» повідомляє, що в селищі Водогін під Києвом учасники батальйону ОУН влаштували акцію.


«Вони намагаються знести паркан, який, за їхніми словами, встановлено незаконно», - повідомив з місця подій журналіст Богдан Кутєпов.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися фото і відео бійки під будівлею Оболонського суду в Києві, де 9 серпня проходило слухання у справі бійців розформованої роти "Торнадо". Ряд активістів пішли під суд захищати екс-бійців, несправедливо, на їхню думку, звинувачених.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?