Радник Порошенко дав оптимістичний прогноз щодо війни і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Порошенко дав оптимістичний прогноз щодо війни і Путіна

Радник Порошенко дав оптимістичний прогноз щодо війни і Путіна
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков вважає, що в питанні війни між Україною і Росією час грає не на боці  президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Юрія Бірюкова.


«Якось згадалося ненав'язливо ... Два роки (трохи більше) назад ширилися посилання на статті якихось вижівальщиків, екстремалів - як вижити під час активної фази наступу противника. Ми на повному серйозі обговорювали склад "тривожних валіз" і домовлялися між "своїми", хто кого куди з дружин/дітей забере», - написав Бірюков.


«А зараз прочитайте статті з аналітикою і пости військових - посмішка. Ми не хочемо війни, тільки шизофренік її хоче. Але ми її не боїмося. Хоч у ботоксного як і раніше величезна армія, їх бюджет перевищує наш в десятки разів», - продовжив Бірюков.


«Ми посміхаємося, а не лягаємо на спинку. І скоро настане дуже жорстокий час. У нього, не у нас. Зашморг економічних санкцій, з одного боку. І неможливість визнати поразку від "якихось там укропів", з іншого. Час працює на нас. Але важливо не впасти в ілюзію. І працювати», - впевнений позаштатний радник президента.


Як повідомляв ONLINE.UA, журналіст  Віталій Портников вважає, що історія з "українськими диверсантами" в окупованому Криму не є підготовкою до війни - це просто чергове загострення психічної хвороби президента РФ Володимира Путіна, який веде себе, як щур, загнаний в кут.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?