Колишня чиновниця приїхала з Києва до Криму і підтримала окупантів
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишня чиновниця приїхала з Києва до Криму і підтримала окупантів

Колишня чиновниця приїхала з Києва до Криму і підтримала окупантів
Джерело:  online.ua

Колишній омбудсмен України Ніна Карпачова приїхала в  анексований Крим  і заявила про те, що вона вірить в успішне завершення проекту з будівництва моста через Керченську протоку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на kerch.com.ru.


Відзначається, що Карпачова, яка в даний час займає посаду заступника голови Міжнародного Союзу юристів в Києві, виступила на відкритті Міжнародної науково-практичної конференції «Археологія і історія Боспору» в Керчі на ювілеї Східно-Кримського історико-культурного музею-заповідника.


За словами Карпачової, під час перебування омбудсменом вона домагалася будівництва моста через Керченську протоку.


«Я впевнена, що міст буде. Він в історичному плані зможе зв'язати дві частини колись колишнього Боспорського царства. Тому беріть планку вище. Ваш музей-заповідник в перспективі вийде з берегів тільки кримських. Він повинен об'єднати території Боспорського царства. І тоді питання про санкції щодо кримчан, я думаю, буде мимоволі відпадати», - заявила Карпачова.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України  і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.


Після цього  президент РФ Володимир Путін закликав світову спільноту чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі на полях G20 не має сенсу.


У відповідь  президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?