Небезпечний Крим: з'явилося нове відео з адмінкордону окупованого півострова
Категорія
Політика
Дата публікації

Небезпечний Крим: з'явилося нове відео з адмінкордону окупованого півострова

Небезпечний Крим: з'явилося нове відео з адмінкордону окупованого півострова
Джерело:  ТСН

Росіяни продовжують провокувати українських прикордонників на виїзді з території  анексованого Криму, зокрема, 14 серпня вони встановили намет і прапор на нейтральній смузі в районі виїзду Каланчак, при цьому прикордонники стверджують, що поки все обмежується психологічними атаками.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет  ТСН.


У сюжеті наголошується, що після тривалої блокади росіяни відкрили також і контрольно-пропускні пункти, які здійснюють пропуск авто на окупований півострів.


Автори сюжету інформують, що на КПВВ «Чонгар» все спокійно - транспорту в черзі практично немає, іноді прикордонники пропускають одиночних пішоходів.


При цьому кримські татари запевняють, що окупанти вкрай прискіпливо оглядають всіх чоловіків, які прямують на півострів.


У той же час на території північного Криму розгортають великі штурмові підрозділи. З Керчі в напрямку Армянська перекинули близько півсотні УРАЛів з живою силою. На Херсонщині кажуть, що готові до будь-яких несподіванок.


Вранці 14 серпня окупанти вийшли на нейтральну смугу поблизу контрольно-пропускного пункту Каланчак. Там вони встановили намет з російським триколором.


Українські прикордонники закликають при цьому не хвилюватися. "Наші прикордонні укріплення розташовані навпроти укріплень країни-окупанта. Відстань між позиціями становить близько 25 метрів. Звичайно ж, і на наших позиціях - наш прапор. На позиції країни-окупанта є також російський прапор", - говорить прес-секретар прикордонної служби Олег Слободян .




Як повідомляв ONLINE.UA,  в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України  і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?