У штабі АТО розповіли про нахабне порушення "режиму тиші" на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У штабі АТО розповіли про нахабне порушення "режиму тиші" на Донбасі

У штабі АТО розповіли про нахабне порушення "режиму тиші" на Донбасі
Джерело:  online.ua

На Луганському напрямку  проросійські бойовики  нахабно порушили «режим тиші», серед білого дня застосувавши вогонь важкої артилерії і 120 мм мінометів в Попасній.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-центру штабу АТО в Facebook.


«Сьогодні (14 серпня - Ред.) з півночі і протягом дня ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною. Зафіксовано 28 ворожих обстрілів позицій української армії», - сказано в повідомленні.


«Зокрема, на Донецькому напрямку, порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях в районі Авдіївки. Автоматичні станкові гранатомети ворог застосував в Майорську. У Верхньоторецькому двічі проявив себе снайпер», - повідомляють в штабі АТО.


«На Маріупольському напрямку в Мар'їнці та Талаківці ворожий вогонь відкривався з 120 мм мінометів і кулеметів великого калібру, а по позиціях в Гнутове і Широкине противник застосував ручні протитанкові гранатомети. В районі Красногоровки провокації тривали з використанням стрілецької зброї , - додали в прес-центрі АТО.


«На Луганщині противник нахабно порушив режим тиші, серед білого дня застосувавши вогонь важкої артилерії і 120 мм мінометів в Попасній. Обстріли з мінометів 82 мм калібру і великокаліберних кулеметів тривали протягом дня в Новоолександрівці. У Новозванівці і Кримському окупанти вели в основному гранатометний вогонь», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в українській розвідці дізналися про дезертирів з числа російських найманців, що воюють на боці ДНР і ЛНР, які збігають разом зі зброєю.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?