Українська телеведуча показала себе в масці і провокаційній футболці: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська телеведуча показала себе в масці і провокаційній футболці: опубліковано фото

Українська телеведуча показала себе в масці і провокаційній футболці: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася з шанувальниками кумедним фото, де вона стоїть з маскою на обличчі і в футболці з написом: «Покохала хулігана».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram ведучої.
«Найбільшою загадкою і одночасно захопленням для мене на відпочинку залишаються жінки: з трьома маленькими дітьми (один незмінно на ній висить і кричить) вона з ранку на сніданку з нафарбованими очима, з укладеним волоссям і навіть (вибачте!) з хайлатером в правильних місцях на лиці! Захоплююся, схиляюся і хочу пожити з нею деньок!», - підписала фото Маша.



Вона зізналася, що такою ніколи не буде. «Навіть приїзд до мене Джорджа Клуні на особисту аудієнцію не змусить мене на відпочинку нафарбуватися, не кажучи вже про те, що моя улюблена какуліна на голові розбирається тільки для миття після моря :) П.С. Маску зробила вперше за відпочинок - від жалості до себе з приводу необхідності збирання валіз!», - додала телеведуча.



Як повідомляв ONLINE.UA,

Єфросиніна з сім'єю відпочивали біля моря

в Хорватії. До речі, у Маші двоє дітей, а старша дочка вже досить доросла і велика модниця. Телеведуча часто публікує фото з дочкою в модному вбранні, де все відмінно причесані. Тому, думаємо, Маша трошки лукавить, говорячи про свої «какуліни на голові».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?