Знайомий скандальної Монтян спробував переконати всіх, що вона не за Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Знайомий скандальної Монтян спробував переконати всіх, що вона не за Путіна

Знайомий скандальної Монтян спробував переконати всіх, що вона не за Путіна

Журналіст і екс-глава консультаційної ради при ГПУ Володимир Бойко, затриманий на українсько-польському кордоні разом з  адвокатом Тетяною Монтян, спробував пояснити скандальні висловлювання своєї знайомої, яка погрожувала прикордонникам розправою, коли прийде президент РФ Володимир Путін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Тетяна розписалася в протоколі, після чого пояснила фальсифікаторам все, що вона про них думає. Зокрема Тетяна сказала, що такі виб**ки як вони своїм беззаконням розвалюють Україну, яка зараз знаходиться в стані фактичної війни з Росією. Але нехай не сподіваються, що Путін їх за це винагородить. Якщо завдяки цим покидькам в погонах, - заявила Тетяна, - Україну окупує Путін, то він перше, що зробить, це повісить тих, хто йому допомагав нищити нашу державу", - написав він.
"Ось, власне цей епізод і був викладений ДПСУ в соцмережі завдяки тому, що всі приміщення прикордонного переходу оснащені відеокамерами", - додав Бойко.
Нагадаємо, 13 серпня адвокат і політичний діяч  Тетяна Монтян була затримана прикордонниками при в'їзді до Польщі, при цьому вона погрожувала співробітникам відомства розправою росіян.
Повідомлялося, що народний депутат  Борислав Береза, коментуючи інцидент з адвокатом Тетяною Монтян на українсько-польському кордоні, заявив, що звернеться в ГПУ і СБУ проханням дати відповідну оцінку висловлюванням юриста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?