Москаль розкрив цікаву деталь біографії ватажка ЛНР Плотницького
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль розкрив цікаву деталь біографії ватажка ЛНР Плотницького

Москаль розкрив цікаву деталь біографії ватажка ЛНР Плотницького

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що  ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький  - його земляк, уродженець Чернівецької області на південному заході України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
Говорячи про  замах на ватажка так званої ЛНР Плотницького, Москаль сказав: "Я не знаю, хто це зробив. Ми земляки, до речі".
На уточнююче питання журналіста, що Плотницький не посланий з Росії якийсь «відпускник», так званий «ополченець», голова Закарпатської ОДА зазначив: "Ні, ні. Він у нас українець".
"Є таке селище Кельменці. У нас область - половина Бессарабії, тобто колишньої Російської імперії, а половина Австро-Угорської імперії - Буковина. Він там закінчив 10 класів. І, як всі молоді хлопці раніше, їхали кудись вступати, він вступив десь до військового училища і на момент, будемо говорити, розпаду СРСР... Я працював в 2005-2006 роках головою Луганської ОДА, а він працював в управлінні захисту прав споживачів. Ми не були знайомі. він працював просто якимось дрібним чиновником там", - розповів Москаль.
Відзначимо, що на офіційному сайті Плотницького зазначено, що ватажок бойовиків ЛНР народився 24 червня 1964 року в селищі Кельменці Чернівецької області.
Раніше повідомлялося, що глава Закарпатської ОДА  Геннадій Москаль на урочистому святкуванні 25-річчя від дня заснування Генерального консульства Угорщини в Ужгороді подарував генконсулу бронзову шаблю, яку зловмисники на цьому тижні відламали з пам'ятника Шандору Петефі на однойменній площі в Ужгороді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?