Міністр Путіна зробив резонансну заяву про Донбас і бойовиків
Категорія
Світ
Дата публікації

Міністр Путіна зробив резонансну заяву про Донбас і бойовиків

Міністр Путіна зробив резонансну заяву про Донбас і бойовиків
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, який представляє на міжнародній арені інтереси  президента Володимира Путіна, заявив, що Росія буде впливати на бойовиків ДНР і ЛНР для врегулювання ситуації на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
"Росія свою частину шляху пройде і буде налаштовувати ДНР і ЛНР на конструктивний лад", - сказав Лавров в ході спілкування зі студентами Уральського федерального університету.
Російський міністр також заявив про необхідність виконання "Мінська-2".
"Переконані, що досягти цього можна лише послідовно реалізуючи мінський комплекс заходів", - додав він.
Раніше глави МЗС РФ і Німеччини Лавров і Франк Вальтер Штайнмаєр обговорили просування процесу реалізації "Комплексу заходів" щодо врегулювання ситуації на окупованій частині Донбасу. У зв'язку з цим Лавров заявив, що Росія не має наміру йти в ізоляцію, а відносини з Заходом рано чи пізно повернуться на колишній рівень.
"Ми не робимо з цього трагедії (з ситуації в російсько-німецьких відносинах - ред.). Неодноразово говорили, що ображатися, йти в ізоляцію - це не наш вибір. Упевнений, що наші зв'язки рано чи пізно повернуться на стійку траєкторію", - цитує міністра російське видання ТАСС.
Раніше повідомлялося, що глава МЗС РФ  Сергій Лавров обмовився, коли коментував замах на ватажка ЛНР Ігоря Плотницького, назвавши псевдореспубліку Лаоською народною республікою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?