Провокація Росії в Криму: стало відомо, до чого домовилися Путін і Радбез РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Провокація Росії в Криму: стало відомо, до чого домовилися Путін і Радбез РФ

Провокація Росії в Криму: стало відомо, до чого домовилися Путін і Радбез РФ
Джерело:  Відомості

Під час засідання Ради безпеки РФ, яке президент Росії Володимир Путін провів 11 серпня після затримання в окупованому Криму "українських диверсантів", питання відповідних силових дій щодо України не обговорювалося.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ведомости.
Джерело видання в Міноборони РФ розповіло, що на Радбезі були вироблені конкретні кроки, які так обіцяв зробити Путін у відповідь на дії "українських диверсантів" у окупованому Криму. Були вироблені певні заходи безпеки на самому півострові.
Інше джерело, близьке до силового відомства, повідомило виданню, що під час Радбезу РФ не розглядалося питання завдання по Україні ударів.
Ще одне джерело, але вже близьке до так званої ДНР, розповіло, що "діями у відповідь" Кремля на "теракт" у анексованому Криму може стати припинення стримування "армії ДНР", після чого на Донбасі може в рази загостритися ситуація.
Нагадаємо, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Пізніше з'ясувалося, що загиблий під час нібито "диверсії" в окупованому Криму російський десантник Семен Сичов, судячи з інформації з його профілів у соціальних мережах, воював на Донбасі.
Раніше повідомлялося, що російський письменник Михайло Веллер заявив, що історія з "українськими диверсантами" в окупованому Криму справляє враження шумової акції, сценарій якої був написаний в Кремлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?