Бойовики ДНР напали на опорний пункт сил АТО: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР напали на опорний пункт сил АТО: стали відомі подробиці

Бойовики ДНР напали на опорний пункт сил АТО: стали відомі подробиці

Диверсійно-розвідувальна група бойовиків ЛНР намагалася захопити опорний пункт сил АТО в районі Новоалександрівки в Луганській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Близько 10.10 з боку населеного пункту Калинове (Луганська обл. - Ред.) на відстань до 100 м підійшла ДРГ противника в кількості 3-6 чоловік і відкрила вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Бойове зіткнення тривало 20 хвилин. Зазнавши втрат, противник відступив", - відзначили в штабі.
Відзначається, що бойовики ЛНР в районі Попасної відкривали вогонь з 122 мм самохідних артилерійських установок і 120 мм мінометів по позиціях ЗСУ. По українських силах в Новоолександрівці і Новозванівці терористи вели обстріл з 82 мм мінометів, кулеметів великого калібру, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Третій день поспіль в районі Жовтого фіксується діяльність снайпера.
У штабі АТО також повідомили, що на Донецькому напрямку бойовики відкривали мінометний, гранатометний і кулеметний вогонь по українських укріпленнях в Авдіївці. Також там бойовики застосували заборонені міномети.
"Вогонь з автоматичних станкових гранатометів, 82 мм мінометів і кулеметів великого калібру терористи вели по позиціях сил АТО в районі Світлодарської Дуги. Під кулеметний і гранатометний вогонь бойовиків потрапило Ленінське. В Верхньоторецькому активність проявив снайпер", - відзначили в штабі.
Під Новоселівкою на Маріупольському напрямку бойовики застосували 122 мм артилерію. По позиціях сил АТО в Тарамчуці терористи вели вогонь з 82 мм мінометів, гранатометів і кулеметів великих калібрів.
У Мар'їнці та Талаківці бойовики відкривали вогонь з мінометів, кулеметів і стрілецької зброї. У Водяному, Гнутовому і Широкиному бойовики вели гранатометний вогонь. В районі Красногорівки, Старогнатівки і Богданівки терористи продовжували провокації з використанням стрілецької зброї. Поблизу Широкиного, Талаківки, Мар'їнки і Водяного бойовики активно застосовували бронетехніку.
Раніше повідомлялося, що на Луганському напрямку проросійські бойовики нахабно порушили "режим тиші", серед білого дня застосувавши вогонь важкої артилерії і 120 мм мінометів в Попасній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?