У Кельні розгорілася стрілянина і поножовщина: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кельні розгорілася стрілянина і поножовщина: опубліковані фото

У Кельні розгорілася стрілянина і поножовщина: опубліковані фото

У німецькому Кельні відбулося зіткнення із застосуванням вогнепальної і холодної зброї, в результаті якого постраждала одна людина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Як пише німецьке видання Express, за словами свідків, близько четвертої години ранку за місцевим часом (05:00 за київським) на одній з вулиць німецького міста між декількома чоловіками спалахнула сварка. Один з учасників конфлікту отримав ножове поранення в стегно, після чого добрався до свого автомобіля і спробував виїхати. У цей момент по ньому був відкритий вогонь, кілька куль потрапили в кузов машини.
Поліція затримала двох підозрюваних, двоє інших оголошені в розшук. Потерпілого доставлено в лікарню. Про причини події не повідомляється.
Нагадаємо, раніше в німецькому місті Ройтлінген чоловік, озброєний величезним ножем-мачете, напав на групу людей, вбив жінку і поранив ще двох людей.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?